Ik blijf groeien!

www.ikblijfgroeien.nl is een initiatief van HRQ Personeelsadvies - Ilse Quinten. Dit inititiatief is tot stand gekomen met behulp van de SLIM Subsidie. Deze subsidie wordt verstrekt aan projecten die tot doel hebben om ontwikkeling van medewerkers binnen MKB te stimuleren.

Je kunt medewerkers daarbij op verschillende manieren ontwikkelen en één van de pijlers is Persoonlijke Ontwikkeling. Middels dit platform draagt HRQ Personeelsadvies bij aan de Persoonlijke Ontwikkeling van jou (als medewerker, als mens).

Dit platform is niet alles omvattend, er zijn uiteraard veel meer methoden om te volgen, boeken om te lezen en manieren om aan de slag te gaan met Persoonlijke Ontwikkeling. Dit platform wil graag een startpunt bieden aan jou, om aan de slag te gaan; een soort van laagdrempelige leidraad in een wirwar van informatie en mogelijkheden.

Ik hoop dat je op dit platform geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan met het toewerken naar een nog betere versie van jezelf. Maar houd daarbij altijd voor ogen: je bent goed zoals je bent! Hoogstens kun je het nog leuker en beter maken voor jezelf!

Ilse Quinten

Wie is Ilse Quinten?

Als ik moet samenvatten waar ik voor sta in mijn werk? Dan ben ik: Gedreven en bedreven in HRM, Coach voor bedrijf en medewerker, geïnspireerd door groei, ontwikkeling en verandering. 

Ik geloof er heilig in dat een focus op groei en ontwikkeling van medewerkers het verschil maakt in het succes van een organisatie. Zeker in deze tijd. Want mensen zijn het grootste goed van een organisatie, toch?

Vandaar ook dat ik het zo belangrijk vindt dat jij, als mens en als medewerker, handvaten krijgt om zelf aan de slag te gaan. Met dit platform hoef je niet te wachten tot jouw bedrijf in actie komt, te wachten tot je leidinggevende met jou in gesprek gaat, of tot je een cursus mag gaan volgen. Jij kunt vandaag nog aan de slag met jezelf!

Nog meer weten over mij? Check dan www.hrqpersoneelsadvies.nl 

ik blijf groeien
ik blijf groeien