‘Je bent wie je wordt’ is een reis met een bijzondere bestemming: jouw persoonlijke visie. Dit leesboek / werkboek en notitieboek ineen, leest als een heldere routebeschrijving naar jezelf. De inspirerende voorbeelden, inzichten en werkvormen zorgen er voor dat je stuiterend van energie begint aan de mooiste klus van je leven: jouw persoonlijke visie ontwikkelen. Het boek biedt bovendien een krachtige methode om je persoonlijke visie vervolgens waar te maken, met voorbeelden van checklists, planningen en actielijsten.

Een goede persoonlijke visie helpt je de zin van jouw bestaan vast te stellen en keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn en bij je passen. Dat bereik je door helder vast te stellen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dan vind je verbinding met jezelf en van daaruit met anderen. Zo maakt elke persoonlijk visie de wereld een stukje mooier: together we build a brighter future!

Het boek zoomt in op wat een persoonlijke visie nu eigenlijk is, waarom het handig / belangrijk is om een persoonlijke visie te hebben en hoe je deze visie ontwikkelt en realiseert. In dit boek ga je aan de slag met een viertal onderwerpen: Hoger Doel (waarom besta je?), Gewaagd Doel (waarvoor ga je?), Kernkwaliteiten (waarin blink je uit?), Kernwaarden (waarvoor sta je?). Praktisch, veel tips en handvaten om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw persoonlijke visie!