Juriaan Galavazi – Jij bent de liefde

jij bent de liefde

Leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect & zelfwaardering.

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving - door de mensen om je heen, de maatschappij en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen en meningen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route.

Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, een schadelijk voedingspatroon, destructieve overtuigingen en dito keuzes.
En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten. Gezonde voeding, meer bewegen, yoga en meditatie zijn dan zeer waardevol, maar lossen het onderliggende probleem niet op.

Een super interessant boek, wat een verder inkijkje geeft in zaken waarvan je wel weet dat ze belangrijk zijn (zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering), maar waarvan het vaak toch ook enorm lastig is om te bepalen hoe je daar op een goede manier mee om moet gaan. Want hoe krijg je dat voor elkaar? Meer zelfrespect? Zeker als jouw eerdere pogingen misschien niet het gewenste resultaat hebben gehad. 

Praktische handvaten, confronterende eyeopeners, stappen die je kunt zetten, concrete zaken waar je mee aan de slag kunt en een manier van 'omdenken' die enorm verhelderend is.