Doen wat je leuk vindt, of toch niet…

Doen wat je leuk vindt

Stukjes schrijven… Erg leuk om te doen, vind ik dan.

En het gaat me makkelijk af… mooi meegenomen.

En anderen lijken het ook wel te kunnen waarderen…. Een leuk extraatje.

 

En toch is het al een jaar of wat geleden dat ik er mee bezig was.

Toen werd het druk, heel druk en had ik er geen tijd meer voor.

Daarna had ik de tijd maar gunde ik hem mezelf op de een of andere manier niet.

En daarna voelde het als een drempel om weer over te moeten.

 

En dan is dit iets wat ik leuk vind om te doen, waar ik best goed in ben… hoezo ontstaat er dan toch die drempel? Hoezo gun ik mezelf niet de tijd voor iets wat ik leuk vind?

Heel vaag hoor…

Maar hij was er toch… die drempel. Maar nu ga ik er weer overheen!

 

En ga ik weer lekker stukjes schrijven, content creëren. Voor mezelf, om jou te inspireren, als reminder voor mezelf, als uitlaatklep voor soms frustrerende situaties, om mezelf te verwonderen, om mijn gedachten te ordenen en heel vaak ook als een soort van speech voor mezelf.

 

En heb jij er ook wat aan? Nou mooi meegenomen. En laat vooral ook af en toe een comment achter, dat vind ik leuk… maar doe je dat niet? Of lees je het niet? Even goede vrienden, want ik vind het gewoon leuk om er mee bezig te zijn! En that’s what counts…